up liner

Vastgoed Adviseurs Online, of wel kortweg VAO, is opgezet door docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche.
 Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven willen wij u via VAO
 instrumenten en tips ter beschikking stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Uitgangspunt van VAO is dat u zelfstandig uw vastgoedzaken regelt, maar dat wij u ondersteunen waar nodig met praktische handboeken en/of slimme software. En indien nodig ter plekke door een van onze aangesloten adviseurs of taxateurs.  De inhoud van deze website wordt dagelijks online aangevuld door ons team maar ook door u en uw collega's.
 Schroom niet om ons te informeren over gewenste aanvullingen of aanpassingen van de informatie. Op deze site treft u een openbaar gedeelte aan en een gedeelte dat alleen toegankelijk is voor cursisten of auteurs.

Berekening exploitatiekosten vastgoed


Op deze website treft u uiteenlopende informatie aan over het waarderen en beheren van vastgoed. De rekenmodellen volgens de BAR, NAR en DCF methodiek worden uitgelegd. Middels een abonnement op de Real Estate Valuator kunt u de onderhoudskosten van uw vastgoed berekenen, alsmede de kosten voor te herstellen gebreken en aan te brengen verbeteringen. Tevens geeft de Real Estate Valuator u informatie over de onroerendgoedbelasting, rioollasten en de kosten voor een opstalverzekering.Cursisten


Cursisten kunnen inloggen via het inloggedeelte. Daar treft u de laatste informatie aan van de desbetreffende cursus. Kijk hier regelmatig op, want de updates worden hier voor u klaargezet!


Opmerkingen


Voor eventuele opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het menuonderdeel contact.

liner